Хлопці, підкажіть! Лікар каже, що мені потрібно протезування передніх зубів, але я дуже переживаю, щоб вони виглядали природно. Які матеріали найкраще підходять для зони посмішки?
---------------------------------------------- Днепропетровский интернет-магазин детских товаров babyshop.dp.ua
Для передніх зубів найкращі варіанти - це керамічні коронки або цирконій. Вони максимально наближені до природного кольору зубів і мають відмінну світлопроникність. Металокераміку для передніх зубів краще не використовувати через можливе просвічування металу.
Для передніх зубів найкращі варіанти - це керамічні коронки або цирконій. Вони максимально наближені до природного кольору зубів і мають відмінну світлопроникність. Металокераміку для передніх зубів краще не використовувати через можливе просвічування металу.
Повністю згоден з попереднім коментарем! Я робив протезування зубів у Києві і для передніх зубів вибрав е-макс керамічні коронки. Результат перевершив всі очікування - зуби виглядають абсолютно природно, ніхто не здогадується, що вони штучні. Трохи дорожче металокераміки, але для зони посмішки це найкращий варіант.