Дефекти при литті пластмас ⏳ ФОРУМ
ФОРУМ Київа

ФОРУМ Київа

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 29.11.2025 - 12:40:27
Сторінки:  1  

Дефекти при литті пластмас

АвторПовідомлення

CoachDnepr

Вірний друг

Статистика:

Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто стикався з проблемою якості готових виробів при литві пластмас? У мене постійно виходять дефекти на поверхні деталей, то раковини, то недоливи. Вже не знаю що робити, можливо хтось знає в чому може бути причина?

----------------------------------------------
Вопросы ведут нас к незнакомым местам. Ответы делают их знакомыми.
Повідомлення # 1 21.10.25 - 19:02:38
RE: Дефекти при литті пластмас

РОКСолАНА

Вірний друг

Статистика:

Проблем може бути маса, треба системно підходити. По-перше, перевірте якість самої сировини - вологість гранул критично важлива. Якщо матеріал не висушений як слід, пара при нагріванні створює дефекти. По-друге, налаштування термопластавтомата - температура циліндра, швидкість впорскування, тиск витримки. Все це впливає на кінцевий результат. По-третє, стан самої прес-форми - вона може бути зношена, мати пошкодження або погано відполірована. І четверте - система охолодження повинна працювати рівномірно.

Повідомлення # 2 21.10.25 - 19:59:47

smetanka

Вірний друг

Статистика:

Так, колега правильно все розписав. Я теж довго мучився з подібними проблемами поки не взявся за комплексну модернізацію виробництва. Довелося і обладнання частково оновити, і систему підготовки сировини налагодити. Зараз працюємо стабільно, відсоток браку впав у рази. Якщо думаєте про оновлення парку машин або покупку додаткового устаткування, гляньте nsd group. У них є і нове обладнання, і вживане після капремонту. Ще важливий момент - вони можуть провести аудит вашого виробництва і виявити слабкі місця. Іноді проблема не в машині, а в неправильній організації процесу. Не шкодуйте часу на діагностику, це окупиться.

Повідомлення # 3 21.10.25 - 20:18:37
(=)Івано-Франківськ. Розпродаж аквагосподарки,доставка : Попередня темаНаступна тема: 42re дорестайл и рестайл
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники