ФОРУМ Київа

ФОРУМ Київа

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 29.11.2025 - 20:10:26
Сторінки:  1  

Вибір настінних світильників для вітальні

АвторПовідомлення

Идиллия

Вірний друг

Статистика:

Всім привіт! Шукаю настінні світильники для вітальні, кімната досить велика, близько 25 квадратів. Хочу щось сучасне, але не занадто вичурне. Може хтось підказати, на що звернути увагу при виборі? Просто раніше ніколи такого не купував, і боюся помилитися з вибором.

----------------------------------------------
Ведический астролог. Консультации.
Повідомлення # 1 14.10.25 - 11:20:58
RE: Вибір настінних світильників для вітальні

Младший брат

Вірний друг

Статистика:

Доброго дня! Для вітальні такого розміру раджу звернути увагу на кілька моментів. По-перше, важливо визначитися з типом освітлення - буде це основне чи додаткове. Якщо додаткове, то можна взяти пару бра з м'яким світлом, це створить затишну атмосферу. По-друге, обов'язково дивіться на потужність ламп та кут розсіювання світла. Для великої кімнати краще брати світильники з регулюванням яскравості, це дуже зручно. Ще момент - колір світла має відповідати загальному інтер'єру, теплий білий зазвичай підходить для житлових приміщень.

Повідомлення # 2 14.10.25 - 12:19:47

Marka

Вірний друг

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Для вітальні такого розміру раджу звернути увагу на кілька моментів. По-перше, важливо визначитися з типом освітлення - буде це основне чи додаткове. Якщо додаткове, то можна взяти пару бра з м'яким світлом, це створить затишну атмосферу. По-друге, обов'язково дивіться на потужність ламп та кут розсіювання світла. Для великої кімнати краще брати світильники з регулюванням яскравості, це дуже зручно. Ще момент - колір світла має відповідати загальному інтер'єру, теплий білий зазвичай підходить для житлових приміщень.
Повністю погоджуюся з попереднім коментарем! Я минулого року робив ремонт у себе, теж стояв перед таким самим вибором. Взяв собі два настінних світильники в сучасному стилі, дуже задоволений. Головне - не економити на якості, бо дешеві моделі швидко виходять з ладу. Я замовляв тут https://plafon.kiev.ua/nastennye-svetilniki/ і не пожалкував - велике різноманіття, нормальні ціни, та й консультанти допомогли підібрати саме те, що треба. Вони ще й монтаж можуть порадити, якщо що. Взагалі, раджу перед покупкою промалювати схему розміщення світильників на папері, щоб зрозуміти, скільки штук потрібно і де саме вони будуть висіти.

Повідомлення # 3 14.10.25 - 12:42:50
Хромированные кольца приборной панели : Попередня темаНаступна тема: Борошниста роса огірків у теплицях
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники